Hallo daar!

Hallo daar! Mijn naam is Gitte. Ik ben een pittige Brusselse die onlangs verzeilde in Antwerpen voor haar grote passie, Journalistiek.

It’s a good day to have a good day” is al jarenlang mijn levensmotto. Graag ontsnap ik aan het haastige leven door nieuwe, hippe plekjes te bezoeken of originele evenementen bij te wonen. Zo probeer ik uit elke dag het beste te halen. Mensen met deze escapistische mindset zijn hier op de juiste plaats!

Mijn blog doop ik The Black Book Blog. Beschouw hem als little black book voor wanneer je inspiratie wil opdoen tijdens een dagtripje in eigen land. Als trendwatcher van dienst zal ik voor jou de hipste adresjes van België opzoeken, documenteren en vastleggen. Via mijn reviews kan je bepalen welke hotspots het beste bij jou passen.

Originaliteit en kwaliteit vind ik erg belangrijk. Een tot in de puntjes uitgedacht concept bepaalt voor mij de ultieme beleving. De ondernemers die zich daarvoor creatief engageren, zet ik op The Black Book Blog graag extra in de kijker.

Zo, nu ken je mij en mijn blog een beetje beter! Neem gerust een kijkje en wie weet staat er binnenkort wel een bezoek aan een van deze adresjes op jouw bucket list.

Welkom op The Black Book Blog!

Gitte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s