The Dough Bar Antwerpen

Een uniek concept in België!

Zo’n twee jaar geleden verscheen er op mijn Instagram-feed een mysterieuze post. “Coming soon in Antwerp…” luidde hij. Als ware Antwerpoholic drukte ik meteen op de volgbutton. Foto na foto werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Al snel werd duidelijk dat een koekjesdeegzaak haar intrede maakte in de Antwerpse food scene. The Dough Bar. Wauw! Een kinderdroom die werkelijkheid wordt, toch?! Wie likte nu niet graag het laatste beetje deeg van de lepel voor de koekjes de oven in gingen?

Onderneemster Jade kreeg het idee voor haar concept op reis in New York. Mind blown door de originaliteit van de Amerikaanse dough bar begon ze te brainstormen over een Belgische koekjesdeegzaak.

“Na mijn reis heb ik een half jaar geëxperimenteerd met talloze recepten en honderden probeersels.”

Bij het binnenstappen van de zaak word je meteen onthaald door een warme glimlach. Kiezen uit de tal van lekkere smaken is geen makkelijke opgave. Jade zorgt dikwijls voor vernieuwende smaken en seizoensspecials zoals het zwarte Halloweendeeg of Pride Dough in alle kleuren van de regenboog. Buenodeeg met snoepkersjes is mijn go-to keuze! Loopt het water je nog niet in de mond? Neem dan maar snel een kijkje op haar Instagrampagina!

The Dough Bar veroverde reeds alle Antwerpse harten (inclusief dat van mij) en sinds kort kan je ook genieten van een scoop of twee in het Wijnegem Shopping Center in de CDKN Concept Store of in het centrum van Hasselt. Houd zeker de Facebookpagina in de gaten en wie weet komt The Dough Bar binnenkort bij jou in de buurt langs als pop-up!

The Dough Bar verdient een plekje op The Black Book Blog omwille van de originaliteit van het concept, het verrukkelijke deeg aan een schappelijke prijs en de heerlijk familiale sfeer die in zaak hangt.

The Dough Bar kan je vinden in de Reyndersstraat 29, 2000 Antwerpen op wandelafstand van de Groenplaats.

Smakelijk!

Gitte

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s