Poketiki Antwerpen

Antwerpen is een pokebar rijker! Ik ben sinds kort een echte sucker voor pokebowls dus was heel benieuwd naar het nieuwe concept Poketiki. Poke [ Poh-Kay] kent haar oorsprong in Hawaii. Het gerecht wordt meestal geserveerd met rauwe vis, rijst en groenten. Poke is aan een opmars bezig in ons land. Verschillende zaken werden onlangs geopend, maar voor mij sprong Poketiki er net dat tikkeltje bovenuit. Daarom verdient deze bar een plekje op The Black Book Blog!

Bij het binnenwandelen geeft de pokebar je een heel cleane en hippe indruk. De frisse kleuren van al het lekkers uit de toog steken meteen je ogen uit. Je kan gaan voor hun signature bowls of gewoon lekker je eigen kommetje samenstellen. Mijn favoriet? Sushi rice met zalm, shoyu sesame en wakame! Bekijk hier meer op hun menu.


Poketiki kan je ook gewoon thuis laten leveren met TakeAway of Deliveroo!

Catch your wave @ Nationalestraat 105, 2000 Antwerpen

Ai’ono!

Gitte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s