Boodschap van algemeen nut: #jesuishoreca

Hallo!

Welkom (terug) op The Black Book Blog!

Jullie worden hoogstwaarschijnlijk al gebombardeerd met berichten, nieuwsuitzendingen, artikels en massa’s informatie over dat nare Corona virus. Maar toch wou ik daarover nog heel graag iets kwijt:

Het virus heeft heel ons land in zijn greep, inclusief de horeca! Mijn foodbloggerhart breekt. Op mijn blog zet ik heel graag de creatievelingen in de kijker die met een hip concept op de proppen zijn gekomen. Helaas zijn het juist díe zelfstandigen die het nu erg moeilijk hebben door de verplichte sluiting van hun etablissement.

Toen ik op sociale media beelden zag verschijnen van hopen mensen die, net voor de maatregelen ingelast werden, massaal op café gingen ‘om de horeca te steunen’, was ik flabbergasted. Een beter woord kan ik hier niet voor vinden. Ik begrijp dat die intenties van goede inborst waren, maar er zijn veel betere et en plus veiligere manieren om deze zelfstandigen een hart onder de riem te steken!

Trakteer vrienden en/of familie op een cadeaubon van je favoriete cocktailbar of bestel simpelweg jouw lievelingskostje via leverdiensten zoals Deliveroo of TakeAway.

Nog een tip: Let’s Support is een lokale non-profitactie van Meug, GrowForce, Hashting, Parlangi, Reputations en Dinnergift.be. Zij zijn het partnerschap aangegaan om dit online waardebonplatform aan te bieden. Probeer het eens uit zou ik zo zeggen!

Hou je goed!

Gitte

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s