Maak je klaar voor The Avocado Show

Dag allemaal!

Jep, inderdaad, we zitten nog steeds in quarantaine… Maar laat dat je zeker niet tegenhouden om al te dromen van een lekker hapje en drankje eens we verlost zijn van deze light lockdown. Ik ga dan ook graag verder met het documenteren van mijn favoriete plekjes, speciaal voor jullie! Vandaag is het de beurt aan The Avocado Show.

The Avocado Show is een concept dat mijn eigen hippe mama aan me voorstelde. Een restaurant waar elk gerecht in teken van avocado’s staat kan niet slecht zijn, toch? Na een blik geworpen te hebben op hun kleurrijke Instagrampagina gingen we samen de weg op richting hartje Brussel om te ontdekken what the fuzz was all about.

Bij het binnenkomen baanden we ons een weg door een met planten beklede gang. We werden er erg vriendelijk onthaald in het Engels. Het interieur was VOLLEDIG mijne meug, zoals ze hier in Brussel wel al eens durven zeggen. Overal waar je kon kijken stonden er plantjes, de kaart was prachtig vormgegeven, een pancarte bedrukt met lieve roze kleuren, een hip lettertype en kleine getekende avocadootjes. We kregen een gezellig tafeltje onder hun befaamde neon sign ‘The Avocado Show‘.

En dan heb ik het nog niet over hun heerlijke gerechten gehad. WAUW. We bestelden hun signature home made lemonade en nacho’s als apetizer en daarna elk een poke bowl. Onze ogen waren duidelijk groter dan onze buik! Na afloop moesten we een doggy bag vragen om thuis verder te genieten van al het lekkers. Voor twee gangen en een non-alcoholisch aperitief betaalden we 52 euro. Neem hier alvast een kijkje op hun menu. Naast dineren kan je er ook de leukste avocado themed gadgets vinden.

The Avocado Show vind je op de Anspachlaan 66, 1000 Brussel.

En psst… je kan ze steunen door iemand te verrassen met hun gift card 😉

Smakelijk!

Gitte

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s