Glutenvrij feesten met Vanille Charlotte

Het is ondertussen al een week geleden dat mijn lieve mamaatje me verraste met een hééérlijke taart van Vanille Charlotte ter gelegenheid van mijn 19e verjaardag.

Vanille Charlotte is een one-woman bedrijfje, gerund door Veerle. Ze maakte enkele jaren geleden van haar liefde voor bakken haar beroep. Met slechts een paar simpele ingrediënten tovert ze zo een heerlijk gebak tevoorschijn. Haar verrukkelijke assortiment gaat van knap gedecoreerde suikerpastataarten en cupcakes tot huwelijkstaarten.

Glutenvrij lekkers voor een prikje

Mijn taart had een lekkere red velvetbasis, gecoat in botercrème met verse rode vruchten on top. Het beste van al: hij was glutenvrij! Hoera! Als iemand met coeliakie kan ik uit ervaring spreken dat het geen lachertje is om een lekker dessert te pakken te krijgen zonder gluten. Ben je lactose-intolerant? Ook daarvoor wordt gezorgd bij Vanille Charlotte. Lekker genieten dus voor maar 20 euro. Op de website kan je alvast een kijkje nemen in de fotogallerij.

Volg zeker ook de Instagrampagina van dit bakwonder! Je vindt er recepten die je thuis kan uitproberen. Ideale quarantainebezigheid, toch?

Bestellen kan via het nummer +32478 92 40 84 of via info.vanillecharlotte@gmail.com. Vanille Charlotte heeft geen fysieke winkel. De taarten zijn op te halen bij Veerle thuis.

Openingsuren:

Dinsdag tot en met zaterdag: 10-18u

Zondag en maandag: gesloten

Smakelijk!

Gitte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s